Glòries compta amb una estació de càrrega de mòbils autosuficient

A la urbanització provisional de la plaça de les Glòries s’hi s’ha instal•lat un carregador de mòbils autosuficient. Es tracta d’una estació de càrrega pública de dispositius mòbils, potenciada amb energia solar per proporcionar una font pública, neta, fiable i d’energia renovable per mantenir la gent connectada.

26/03/2015

Carregador situat a les Glòries

Es tracta d’un nou element urbà de tall tecnològic construït amb materials robusts per proporcionar-li una major rigidesa i durabilitat. Aquesta estació de càrrega proporciona energia en condicions climatològiques de sol, núvol i inclús a l’ombra. Està integrada per tres panells de 20 watts. Pel què fa a l’emmagatzematge, amb quatre hores al dia es pot carregar el 100% de les bateries.  Pot carregar fins a sis dispositius al mateix temps.  Està dissenyada per integrar-se en entorns de parcs i zones verdes, àrees comercials i espais públics.

L’Ajuntament de Barcelona impulsa actuacions per tal d’ordenar i sistematitzar la dotació a l’espai públic d’infraestructures tecnològiques smart a l’espai públic.

Barcelona és considerada la primera ciutat intel·ligent d’Espanya i la quarta d’Europa. A més, ha estat declarada Capital Europea de la Innovació i Capital Mundial del Mòbil fins al 2018. Gràcies a una estratègia transversal que inclou 22 programes i 245 iniciatives que aprofiten tot el potencial de les TIC, la ciutat incorpora solucions innovadores en la gestió dels serveis i recursos per millorar la qualitat de vida dels ciutadans i afavorir el creixement econòmic.

Ciutats com Nova York o Amsterdam disposen d’aquestes estacions de càrrega de mòbils, oferint la possibilitat de connectivitat als ciutadans dels barris més cèntrics d’aquestes ciutats.

Informa't

Si vols més informació omple el següent formulari
He llegit i accepto l'avís legal de protecció de dades

Segueix Les Glòries