L’Espai de Joc 0-99 atrau més de deu mil persones en sis mesos

22/09/2023

Espai de Joc 0-99
L’Espai de Joc 0-99 de la clariana de les Glòries ja s’ha convertit en un referent del joc intergeneracional a l’aire lliure. En tan sols sis mesos hi han passat més de deu mil persones de totes les edats, que han pogut compartir l’afició en un entorn habilitat amb taules, cadires i para-sols.

El quiosc de l’Espai de Joc 0-99 ofereix més de dos-cents jocs de taula, des dels grans clàssics fins a les novetats recents, de cultures diverses, cooperatius, jocs XXL, per a petits i grans, de construcció, d’habilitat o trencaclosques. Es tracta d’una iniciativa inspirada en la Ludoteca a l’aire lliure de París.

A més de disposar de jocs, un equip de persones s’encarrega de dinamitzar, orientar, acompanyar o explicar els jocs, i crea ambients de joc per a totes les edats. A més, es preveu que es desenvolupin altres propostes i esdeveniments, com diades temàtiques.

Nou horari de tardor

Amb la fi de l’estiu, l’Espai de Jocs 0-99 adapta l’horari a la nova estació. El nou horari d’obertura serà els divendres i dissabtes, de 10.00 a 14.00 hores, i la tarda dels diumenges, de 16.00 a 20.00 hores.

Informa't

Si vols més informació omple el següent formulari
He llegit i accepto l'avís legal de protecció de dades

Segueix Les Glòries