Millores a l’espai enjardinat entre Padilla i l’avinguda Diagonal

Ja han començat les obres d’urbanització d’aquest espai situat als entorns de la plaça de les Glòries.

08/10/2014

Imatge de l'espai enjardinat

Ja estan en marxa les obres d’urbanització de l’espai enjardinat de l’avinguda Diagonal cantonada amb el carrer de Padilla. Aquestes actuacions consisteixen en la renovació del paviment i de l’enllumenat de tota la plaça, amb tecnologia Led.  Així mateix, es millora la vegetació, la xarxa de reg i es col·loca mobiliari urbà nou.

Es tracta d'obres de millora de l'espai públic en el marc del programa de Pla de Millora Integral de l'Espai Públic de Barcelona (PMI), que fins al 2015 preveu actuacions de renovació integral a 65 carrers i 13 parcs a tots els districtes. Aquestes actuacions requereixen una inversió de prop de 45’57 milions d’euros. El pla inclou millores en l'accessibilitat, la il·luminació, el paisatge urbà, el drenatge, l'enjardinament i el manteniment.

A més, es potencia l'ús de materials eficients per tal d’aconseguir més estalvi energètic. Amb aquestes actuacions de regeneració urbana es planten prop de 600 nous arbres, es renoven entorn de 57.000 m2 de voreres, s’actualitzen 1.950 punts de llums i es rehabiliten 3.500 metres lineals de clavegueres.

Informa't

Si vols més informació omple el següent formulari
He llegit i accepto l'avís legal de protecció de dades

Segueix Les Glòries