Recta final de la fase 1 d’obres a les Glòries

El viaducte de la banda mar està pràcticament tot demolit i ja està molt avançada la pavimentació de la nova via de sortida de la ciutat.

23/05/2014

Visió de la zona des de la Diagonal

S’acosta el mes de juny i les obres de desconstrucció de l’anella viària de Glòries marxen seguint el calendari previst. Actualment ja està pràcticament tot el viaducte de la banda mar derruït i només queda una petita columna al costat del carrer de Badajoz.

Paral·lelament s’estan portant a terme els treballs d’urbanització i pavimentació de la nova via en superfície de sortida a la ciutat. En aquest sentit, també està en marxa l’execució de les xarxes d’enllumenat i semaforització de la nova via.

Durant el mes de juny es portarà a terme la desconstrucció del viaducte de la banda muntanya, de manera que els cotxes que surtin de la ciutat ho faran per la nova via en superfície banda mar i els que entren ho continuaran fent pels itineraris que actualment estan en funcionament.

En un principi, està previst que durant el mes de setembre finalitzi la Fase II del projecte de remodelació de les Glòries i tots els vehicles circulin per les dues noves vies en superfície. En aquest moment, el viaducte serà ja part de la història de la ciutat.

Informa't

Si vols més informació omple el següent formulari
He llegit i accepto l'avís legal de protecció de dades

Segueix Les Glòries