L’OMIC segueix prestant els seus serveis de forma telemàtica, presencial i a través del telèfon 010. Les  consultes o reclamacions s'han de fer preferiblement de forma telemàtica.
Per a aquelles consultes o reclamacions que requereixin atenció presencial, cal concertar cita prèvia al portal de tràmits municipal ajuntament.barcelona.cat/cita/omic, trucant al 010, o als Quiosc de tràmits municipals

Ja et pots inscriure a la sessió informativa sobre finances per a joves en entorns digitals

Ja et pots inscriure a la sessió informativa sobre finances per a joves en entorns digitals

JOVENTUT. Amb el títol 'Que no et hackegin la butxaca!', l'OMIC i l'associació AICEC-ADICAE organitzen una xerrada per informar els joves sobre els seus drets com a persones consumidores i com evitar estafes en les darreres tecnologies financeres.

Has sentit a parlar mai de bitcoins o altres criptomonedes? I de les targetes del tipus revolving? En el marc del projecte Joves Barcelona, l'Oficina Municipal d'Informació a les Persones Consumidores (OMIC) de l'Ajuntament de Barcelona, el Departament de Joventut de l'Ajuntament de Barcelona i l'Associació d'Usuaris de Bancs, Caixes i Assegurances (AICEC-ADICAE) organitzen una sessió informativa sobre finances per a joves en entorns digitals. La trobada, que duu per títol Que no et hackegin la butxaca!, tindrà lloc el 28 de setembre, a les 6 de la tarda, al Centre d'Informació i Assessorament de Joves de Barcelona, al carrer Sant Oleguer, 6.

De què s’hi parlarà? 

En aquesta sessió s’aprofundirà en els drets dels joves com a persones consumidores i sobre les últimes tecnologies financeres: criptomonedes, blockchain, crèdits al consum. També s’hi explicaran les claus per evitar ser víctimes d’estafes i fraus. 

Per participar-hi, no cal tenir nocions del tema: la sessió està dissenyada per ajudar-te a entendre millor el món virtual financer i donar les eines necessàries al jovent perquè puguin afrontar amb confiança les decisions econòmiques. Les inscripcions són gratuïtes i ja estan obertes. Pots apuntar-t’hi en aquest formulari.  

Tens un dubte?

Per resoldre qualsevol dubte o consulta, pots contactar per correu electrònic amb joves@bcn.cat o enviant un missatge de Whatsapp al 662 333 350.