Sesión informativa sobre las ayudas a la rehabilitación energética

Dimecres 28 de juny, 19.00 h

Auditori MediaTIC de Barcelona Activa. Carrer de Roc Boronat, 117

 El Consorci de l'Habitatge de Barcelona ha fet pública la convocatòria2017 per a la concessió de subvencions per a la rehabilitació d'elements comuns d’edificis i habitatges. L'objectiu és fomentar la rehabilitació del parc existent d'edificis i habitatges a Barcelona, amb especial atenció a les obres que impliquen una millora energètica.

 Concretament, en aquest últim àmbit, s’està impulsant una estratègia de transició energètica que permeti reduir la factura energètica i ambiental de la ciutat i dels veïns i veïnes, tant amb millores que incideixin en la reducció de consums d’energia i aigua, mitjançant la promoció de mesures d’estalvi i eficiència energètica, com a través de la producció a partir del’aprofitament d’energies renovables.

 Per sensibilitzar la població de la importància de la rehabilitació i de l'ús de sistemes de generació d'energia que aprofitin recursos renovables locals, els organismes professionals i les empreses comercialitzadores d'energia sou actors clau en la difusió i sol·licitud d'aquests ajuts.

Per aquest motiu, es convoca una sessió informativa durant la qual comptarem amb la presència del Consorci de l’Habitatge de Barcelona, l’Institut Municipal de Paisatge Urbà i l'Agència de l'Energia de Barcelona.

 La sessió tindrà una durada aproximada d'1 hora i 30 minuts i s'organitzarà en dues parts:

 - A la primera s'explicaran els detalls i novetats de la convocatòria d'enguany i el procediment de sol·licitud.

 - A la segona part s'obrirà un torn de paraules per resoldre dubtes i recollir opinions, suggeriments i propostes.

 Us esperem a la sessió informativa que tindrà lloc el dimecres 28 de juny a les 19h a l'auditori MediaTIC de Barcelona Activa, al carrer de Roc Boronat, 117.

 Si us plau, confirmeu la vostra assistència enviant un correu electrònic a ajuts.rehabilitacio@elglobusvermell.org

 Per qualsevol consulta us podeu adreçar a:

Telèfon: 634 526 627

La vostra col·laboració serà essencial per avançar cap a una ciutat més eficient, sostenible i respectuosa amb les persones i el medi ambient.

Sessió informativa sobre els ajuts a la rehabilitació energètica