Todo lo que hay que saber sobre las gestiones en caso de fallecimiento

Es publica un fullet per informar la ciutadania sobre la gestió dels serveis funeraris. El díptic se centra a oferir a la ciutadania informació per afavorir que la contractació de serveis funeraris es faci amb totes les garanties.

Entre altres aspectes, el fullet inclou informació bàsica sobre els drets i clients dels serveis funeraris, els serveis funeraris obligatoris i opcionals, les assegurances de decés, les empreses que presten els serveis funeraris i que són els serveis de cementiris i cremació.

L’elaboració d’aquest díptic s’emmarca dins de la campanya municipal sobre la contractació de serveis funeraris, que té com a objectius resoldre situacions que creen indefensió a la ciutadania i acompanyar-la en els moments de més vulnerabilitat, com és la mort d’un ésser estimat.

El fullet informatiu es va distribuir als cementiris amb motiu del dia de Tots Sants i també es pot trobar en diversos equipaments municipals com són les oficines d’atenció ciutadana (OAC), els centres de serveis socials, l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC), els centres cívics i les biblioteques.

Podeu consultar el díptic i les tarifes dels serveis funeraris en aquest enllaç.