Taller 'Cavalcada per les cuines de Castella' *NOU*

Viatjarem per les terres per on va cavalcar el Quixot, per cuinar i tastar les delícies gastronòmiques de Castella Lleó i Castella La Manxa. Austera i senzilla, d’origen humil i pastoril, la cuina de la Manxa inclou delícies com les carcamusas toledanas, els andrajos , el "to junto" manchego, o el gazpacho manchego; Castella Lleó, terra de contrastos, entre les muntanyes i els erms, té una cuina saborosa amb plats emblemàtics com patatas a la importancia, arroz a la zamorana, cordero zamorano con setas de primavera, o patatas revolconas. Aprendrem a cuinar-los i serà miel sobre hojuelas! (*Activitat amb suplement)

Professora: Eva Alcaraz

Horaris

Centre Cívic Urgell

Adreça:
Carrer del Comte d'Urgell, 145
Districte:
Eixample
Barri:
la Nova Esquerra de l'Eixample
Població:
Barcelona