Càpsules d'educació emocional per a mestres d'infantil i primària

L' Agència de Salut Pública de Barcelona, juntament amb l'equip de Cultura Emocional Pública, han preparat tres càpsules centrades en l'educació emocional.

Aquest curs escolar 2019-2020 ha estat diferent i difícil a causa de la pandèmia provocada per la Covid-19 i el consegüent confinament. Això ha obligat que el darrer trimestre escolar s’hagi hagut de realitzar a distància, fet que ha comportat un sobreesforç per l’alumnat i el personal docent.

Per tal d’encarar l’inici del curs vinent podent donar resposta a les necessitats emocionals de l’alumnat, l’Agència de Salut Pública de Barcelona, juntament amb l’equip de Cultura Emocional Pública, han preparat tres càpsules centrades en l’educació emocional. Aquestes càpsules pretenen oferir al professorat d’educació infantil i primària un espai que els permeti parar i prendre consciència de la importància de les emocions, tot convidant-los a reflexionar sobre bons hàbits emocionals.

Per visualitzar les tres càpsules només cal obrir l’enllaç i clicar sobre la que us interessi, tot i que recomanen mirar-les en l’ordre indicat. La visualització de les tres càpsules té una durada d’uns 20-25 minuts. A l’interior de cada càpsula hi trobareu enllaços a vídeos, articles i altres recursos per si desitgeu aprofundir-hi més. Per la correcta visualització de les càpsules és necessari utilitzar el navegador Google Chrome.

Aquesta actuació dóna resposta a una de les línies del Pla de xoc en salut mental, que contempla els infants, adolescents i joves com un dels col·lectius vulnerables d’aquesta crisi sanitària i social.