Nova oferta formativa de Torre Jussana

03/02/2021 - 10:44 h

El Centre municipal de Serveis a les Associacions ofereix 12 nous cursos en línia gratuïts per assessorar les entitats, xarxes o grups sense ànim de lucre de Barcelona sobre qüestions clau per al bon funcionament de la seva organització.

Entre els tallers organitzats per Torre Jussana durant aquest primer trimestre de l’any, podem trobar-hi algunes novetats formatives:

  • Dos cursos sobre crowdfunding amb l’assessora de campanyes de Goteo Eva Esteban.
  • Taller sobre com treballar les cures a les entitats, organitzat conjuntament amb LaFede.cat i el Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils.
  • Xerrada sobre la implementació de les eines telemàtiques en els estatuts de l’associació.
  • Curs sobre digitalització i democràcia a les associacions, a càrrec d’Elisenda Ortega, responsable del Departament de Foment de la Participació de l’Ajuntament de Barcelona i membre de la Direcció d’Innovació Democràtica.

A més d’aquestes novetats, també hi ha cursos sobre les responsabilitats de les juntes directives, economia i fiscalitat, disseny i planificació de projectes i comunicació.

Les inscripcions estan obertes!

Detall dels cursos i inscripcions

La formació de Torre Jussana és gratuïta per a totes les entitats de Barcelona i està dirigida a les juntes directives, persones amb responsabilitats (voluntàries o remunerades) i als grups informals de la ciutat.

Més informació