Kinètic: nova convocatòria!

03/06/2021 - 21:37 h

El Centre Cívic Parc Sandaru convoca una nova edició del seu programa de suport a la creació i exhibició d’arts escèniques. El termini per presentar les propostes finalitza dimarts 15 de juny.

Kinètic té com a objectiu donar suport a les companyies i artistes compromeses amb el treball de qualitat que tenen un projecte o idea per desenvolupar de qualsevol disciplina d’arts escèniques. Els projectes han de ser de nova creació, inèdits, que es vulguin desenvolupar al Centre i finalment exhibir a la Sala Sandaru.

El Centre Cívic ofereix a les candidatures seleccionades, entre altres: suport personalitzat, espai d’assaig durant 4 – 6 mesos, la mirada externa d’un professional del sector, una jornada de treball amb les companyies de la Sala Beckett, una beca de 800 € per a la producció de l’espectacle i el taquillatge íntegre aconseguit el dia de la representació.

A les bases de la convocatòria, figura un llistat de la documentació que s’ha de presentar per participar-hi. Les propostes s’han d’enviar per correu electrònic a: artsesceniques@ccparcsandaru.cat.

Per a la selecció de projectes, es tindran en compte les iniciatives que arrisquin en la producció, en la investigació artística i en la creació contemporània.

El Parc Sandaru informarà per correu electrònic a les companyies del resultat de la convocatòria abans del dimecres 7 de juliol.

Més informació