Barcelona dibuixa: menja’t el món!

20/10/2021 - 21:04 h

El festival ofereix a Sant Martí sis tallers gratuïts per a tots els gustos i totes les edats. N’hi ha per pintar horts, per explorar l’univers que hi ha dins de cada aliment o per plasmar sobre el paper el cicle de vida de les fruites i hortalisses de tardor. Se celebra diumenge 24 d’octubre, d’11 a 19 h, a diversos equipaments del districte.

Aquest 2021, Barcelona dibuixa té com a lema “Menja’t el món” coincidint amb la capitalitat mundial de l’alimentació sostenible. El dibuix omplirà diumenge museus, centres cívics, centre culturals, locals d’associacions de veïns i veïnes i altres espais de la ciutat, amb una mirada especial sobre el món culinari.

Totes les activitats són gratuïtes i cal inscripció. La reserva de plaça es pot tramitar fins al dissabte 23 d’octubre a les 18 h, a través del sistema de reserva d’entrada fixat per l’organització.

Tallers a Sant Martí

Com creix el que mengem?
Museu de Ciències Naturals.
A càrrec de Raquel Arnaiz Vargas. L’hort de tardor: de fulla a full.

Pintem un hort
Museu del Disseny.
A càrrec d’Ivan Bravo. Retallem llavors, brots i fruites de paper i ho regarem tot amb gargots i colors.

A punt de passar-se
Centre Cívic Can Felipa.
A càrrec d’estudiants de BAU, Centre Universitari de Disseny. No saps dibuixar? No et preocupis, vine al gimnàs del dibuix i exercita els dits.

El color dels aliments
Centre Cultural La Farinera del Clot
A càrrec de Rosa Cortiella. Decorem plats amb tintes fetes a partir d’aliments.

Ets el que menges o menges el que ets?
Centre Cívic Besòs.
A càrrec de Susana Malagón, d’Experimentem amb l’art. Una proposta per investigar, jugar i crear a partir dels aliments com a protagonistes.

El dau de la fruita variada
Associació de Veïns i Veïnes Maresme.
A càrrec de Judith Díaz Garcés. Crea el teu dau de fruites i tria’n una cada dia.