Dissabte Blau al Port Olímpic

20/09/2022 - 12:18 h

La transformació del Port Olímpic en un nou espai compromès amb Barcelona avança a pas ferm. L'evolució es donarà a conèixer al veïnat en una jornada festiva, cultural i familiar aquest dissabte, coincidint amb la Mercè.

El Port Olímpic acollirà una nova jornada d’activitats divulgatives, culturals i familiars. Serà dissabte 24 de setembre, coincidint amb el dia de la Mercè, de les 10 fins a les 14 h.

Sota el nom de Dissabte Blau al Port Olímpic s’oferiran gratuïtament espectacles de dansa i circ, la música de Joan Colomo així com tallers divulgatius sobre el mar i els oceans.

Programació del Dissabte Blau al Port Olímpic

10 h. Tallers Oceànics
A càrrec de l’Institut de Ciències del Mar (ICM) – CSIC
Activitats divulgatives per a tots els públics per endinsar-se en els secrets dels oceans i aprendre, entre d’altres, a identificar l’estat del mar a Barcelona o el paper dels oceans en la salut del planeta.

11 h. Espectacle itinerant. Possê
Del grup Sound de Secà
Una proposta de percussió, dansa i teatre que reivindica la comunitat, el grup i la família.

12 h. Circ. Quan no tocàvem de peus a terra
Amb el Circ Pistolet
La proposta, lliurement adaptada al circ a través dels equilibris acrobàtics, es basa en l’amistat de dos amics.

13 h. Concert. Joan Colomo
Concert amb diversos instruments i sons adreçat a tots els públics.

El Port Olímpic, un nou espai compromès amb la ciutat

La jornada Dissabte Blau al Port Olímpic té com a objectiu mostrar a la ciutadania l’evolució de la transformació d’aquest espai i la contribució del port per esdevenir un espai compromès amb el dinamisme de Barcelona.

Precisament, a finals d’aquest mes de setembre, s’iniciarà la reforma dels locals que han d’acollir el primer centre d’economia blava de la ciutat. També començarà la urbanització del Dic de Recer, que esdevindrà un nou passeig al costat del mar i obert a la ciutadania.

Tot això se suma a la construcció, també en marxa, del nou accés que connectarà la ciutat amb el port, així com el nou Balcó Gastronòmic, que serà una realitat l’estiu del 2024.