42a Cursa Popular de Sant Martí

03/11/2022 - 09:58 h

El diumenge 20 de novembre torna la prova esportiva de la Festa Major dels barris del Clot i Camp de l'Arpa del Clot. Enguany hi ha dos possibles recorreguts: de 5 i de 10 quilòmetres.

La secció excursionista del Foment Martinenc organitza la 42a edició de la Cursa Popular de Sant Martí. Enguany se celebra el diumenge 20 de novembre a partir de les 9 h del matí sense restriccions sanitàries derivades de la pandèmia.

Es podrà participar a dues curses: de 5 quilòmetres (una volta al recorregut) i de 10 quilòmetres (dues voltes al recorregut). La sortida es farà davant el Foment Martinenc (c. Provença, 591-593) i es passarà pels següents carrers: Provença – Xifré – Mallorca – Dos de Maig – Enamorats – Independència – València – Sibelius – Mallorca – Rogent – Provença – Independència – Freser – Nació – Degà Bahí – Trinxant – Indústria – Navas de Tolosa – Av. Meridiana – Mallorca – Muntanya – Eterna Memòria – Joan de Peguera – Finestrat – Xifré – Provença.

Les inscripcions es fan a través del web de la cursa i els preus van des dels 12 euros fins als 20 euros:

  • 12 euros Inscripció amb xip propi (xip groc)
  • 14 euros Inscripció amb xip de lloguer (xip blanc, que cal retornar)
  • 18 euros Inscripció amb compra de xip groc
  • 20 euros Inscripció diumenge 20 de novembre a partir de les 7.30 h

Cal recollir el dorsal i la samarreta al Foment Martinenc dissabte 19 de novembre, de les 17 a les 21 h. Si bé també hi ha temps per fer-ho el mateix dia de la cursa de les 7.30 a les 8.30 h.

Les persones participants seran obsequiades amb una botella d’aigua i una samarreta tècnica, a recollir abans o després de la cursa. Hi haurà servei de dutxa i de guarda-roba.