Nova edició del concurs de literatura exprés '90 minuts de Glòria'

13/04/2023 - 14:07 h

La sisena edició del Concurs Internacional de Literatura Ràpida de la plaça de les Glòries se celebra el dissabte 22 d'abril a la biblioteca El Clot - Josep Benet.

Coincidint amb la proximitat de la diada de Sant Jordi, la biblioteca El Clot – Josep Benet i el Centre Cultural La Farinera del Clot organitzen una nova edició del Concurs Internacional de Literatura Ràpida de la plaça de les Glòries.

El “90 minuts de Glòria” arriba enguany a la sisena edició plantejant el mateix repte: escriure un relat en 90 minuts a partir de tres paraules clau (en català o en castellà). Tant la proposta del tema de redacció del concurs com l’elaboració dels textos i la resolució del veredicte final es faran dissabte 22 d’abril.

  • 11 h – Convocatòria a la biblioteca El Clot – Josep Benet (pl. de les Glòries Catalanes, 37)
  • 17 h – Lliurament de premis i actuació de Maria Esteban Trio al Centre Cultural La Farinera del Clot (Gran Via de les Corts Catalanes, 837)

Els premis consistiran en: 300 euros per la persona guanyadora i 150 euros per la persona finalista. El jurat estarà format per tres persones vinculades al món de la cultura.

La inscripció és gratuïta i es podrà fer presencial a la biblioteca o enviant un correu a b.barcelona.jb@diba.cat fins al 21 d’abril a les 20 h. Les places són limitades fins a un màxim de 50 persones.