Sant Martí celebra el Dia Internacional del Joc

07/06/2023 - 11:35 h

El divendres 9 de juny a la tarda el parc de Sant Martí s'omplirà de propostes lúdiques dirigides a famílies amb infants en el marc del Dia Internacional del Joc per recordar que jugar és un dret.

Enguany, el districte de Sant Martí organitza una tarda de jocs per a públic infantil i familiar per celebrar el Dia Internacional del Joc, que cada 28 de maig recorda a tot el món que jugar és un dret dels infants i que els adults tenim la responsabilitat de garantir-lo.

La jornada es farà el divendres 9 de juny al parc de Sant Martí, a la zona coneguda com la Gàbia, de 17 a 20 h. Els jocs aniran a càrrec de la companyia Guixot de 8, que instal·larà al parc desenes d’estructures construïdes amb materials reciclats per fer anar la imaginació i l’ingeni de grans i petits. Concretament, portarà dues de les seves col·leccions: el Gargot de Bicicletes, dedicada a jocs sorgits de bicicletes velles i transformades; i el Gargot de Joc, en la qual als objectes se’ls dona un nou ús.

A més, els equipaments infantils del districte duran a terme un taller de xapes així com altres petits tallers. Les activitats estan dirigides a infants i joves de 4 a 16 anys.

Aquesta activitat forma part del programa Juguem a les places, que durant els mesos de maig i juny així com de setembre i octubre, proposa activitats gratuïtes a diversos parcs i places dels barris de Sant Martí.