Vespres de teatre de carrer amb Endorfines

22/06/2023 - 12:32 h

El cicle d’Humor i d’Estiu de La Farinera celebra la 13a edició del 29 de juny al 20 de juliol.

L’esplanada del Centre Cultural La Farinera del Clot es converteix novament en l’escenari del Cicle d’Humor i d’Estiu Endorfines, que des de fa 13 anys organitza aquest equipament. Enguany, ofereix quatre espectacles per fer riure de valent al públic. Les obres tenen format de teatre de carrer i estan pensades per a tots els públics. Es poden veure de franc els dijous al vespre, del 29 de juny al 20 de juliol.

La cia. D’es Tro serà l’encarregada d’inaugurar l’Endorfines amb l’espectacle Poy, que omplirà de baldufes gegants l’esplanada de la Farinera. La següent funció serà Breaking Broken Dreams, amb piruetes i hula-hoop de l’artista Amelia Cadwallader. La tercera obra, Yougur, de Carlo Mô, mostrarà un home que carrega un mur damunt les seves espatlles. Tancarà el cicle l’artista Jam, amb l’obra L’actitud, que mostra un clown disposat a superar les dificultats que li arriben.

Totes les funcions comencen a les 20 h. L’entrada és gratuïta i no cal reservar localitats.

Endorfines – Programació 2023

Poi
A càrrec de la cia. D’es Tro
Dijous 29 de juny
Història d’un home atrapat des de la infància per l’efecte giroscòpic de la seva baldufa. L’espectacle respon a una recerca física de malabars i manipulació de l’objecte, però també a una investigació artesana pel que fa a la construcció de l’escenografia i de les baldufes.

Breaking Broken Dreams
A càrrec d’Amelia Cadwallader
Dijous 6 de juliol
Una secretària ha escapat de l’oficina per demostrar amb els seus hula-hoops i altres objectes que no tot és el que sembla. Espectacle de circ, teatre contemporani i comèdia física.

Yougur
A càrrec de Carlo Mô
Dijous 13 de juliol
Un personatge apareix amb un mur sobre la seva esquena i va carregant-se de tot el que es troba pel camí. Espectacle de clown

L’actitud
A càrrec de Jam
Dijous 20 de juliol
Amb humor i  molt enginy, en Jam ens explicarà una meravellosa història de superació on res no és el que sembla: portes que no s’obren, pluja que no és pluja… Espectacle de clown