Vespres d’humor amb el festivalet de clown La Regadora

04/07/2023 - 09:46 h

Tothom qui s’acosti aquest juliol al barri del Besòs i el Maresme podrà gaudir de franc de quatre espectacles dirigits a un públic familiar i de l’exposició ‘Nus’.

El Centre Cívic del Besòs i el Maresme impulsa un estiu més el seu festivalet de clown i de teatre de carrer La Regadora del 10 al 28 de juliol. L’equipament ha programat quatre espectacles d’humor per a tots els públics els dies 11, 13, 18 i 20 de juliol, a partir de les 19 h. L’entrada és gratuïta i no cal reservar la localitat.

A més, del 10 al 28 de juliol, el Centre Cívic acull l’exposició Nus, una peça de recerca i creació sobre la percepció estètica en el circ, fruit de la col·laboració entre Marisa Patuví i Marta Garcia Cardellach, amb el suport de La Central del Circ. La mostra es presenta dilluns 10 de juliol a les 17 h i estarà acompanyada d’un diàleg obert i col·lectiu. Divendres 14 de juliol, també a les 17 h, tindrà lloc una acció performativa de l’exposició a càrrec de Josefina Colli.

La Regadora – Programació 2023

YouGur
De la Cia. Carlo Mô
Dimarts 11 de juliol, a les 19 h
Carlo Mô apareix carregant un mur a la seva esquena… i sense motiu aparent. Però tot canvia quan al seu pas vol carregar-se de tot el que es troba, amb l’estranya i única inutilitat d’emmagatzemar-ho tot perquè… si menys és més.. quant més serà més?!

Les iaies màgiques
Amb la Cia. Pòker de iaies
Dijous 13 de juliol, a les 19 h
La iaia Albergínia i la iaia Escopinya són parella, de fet, amigues de tota la viuda. Dues iaies actives amb molta delicadesa i empatia explicaran el seu dia a dia, compartint les seves il·lusions i experiències amb els amics i amigues que aniran coneixent.

Tot sol… i núvol
Amb la Cia. Le Puant
Dimarts 18 de juliol, a les 19 h
Un pallasso, una cadira i una maleta: tres companys de viatge. El pallasso fa servir la cadira i la  maleta per combatre l’avorriment.

Welcome
Amb la Momo Cia
Dijous 20 de juliol, a les 19 h
Una porta precintada, una clau que no funciona i un forrellat massa gran. Welcome és la catastròfica metamorfosi d’una dona excèntrica desnonada que parla a través de les mans.

Exposició Nus
Del 10 al 28 de juliol