I Open de petanca La Palmera de Sant Martí

15/09/2023 - 10:41 h

Es disputa dissabte 16 de setembre a partir de les 8.30 h a la instal·lació de petanca del carrer Perú.

El Club de Petanca La Palmera de Sant Martí organitza el seu primer Open de petanca aquest dissabte 16 de setembre, amb el suport de la Federació Catalana de Petanca. Començarà a les 8.30 h a les pistes de petanca del carrer Perú, 133 i es disputarà en la modalitat de tripletes. Hi haurà premis per al primer, segon, tercer i quart equips classificats. També s’atorgaran quatre premis de consolació.

En el que portem de 2023, el Club de Petanca ha guanyat l’Open de Sant Cugat per clubs i l’Open de Rubí per tripletes i s’han proclamat campions de la Lliga catalana de clubs, classificatori per al campionat d’Espanya. També han estat subcampions de l’Open Ciutat de Vigo (dupletes) i tercers classificats en el Campionat de Catalunya de dupletes i individual.

L’entitat participa en tornejos internacionals, molts dels jugadors que formen part del primer equip són internacionals i participen activament tant en la selecció catalana com en l’espanyola.

El Club de Petanca La Palmera de Sant Martí va ser fundat l’any 1980 i, des d’aleshores, treballa pel foment de la pràctica de l’esport de la petanca a totes les categories: femenina, juvenil i masculina.

El club està integrat principalment per veïnat de la Verneda i la Pau i d’altres zones de la ciutat de Barcelona. Gràcies als èxits esportius dels darrers anys, l’entitat està creixent de forma exponencial en nombre de jugadors i jugadores. Té dos equips a les màximes categories masculines (divisió d’honor i primera) i enguany tindran el tercer. També estan treballant per formar un equip femení i un altre juvenil.

Disposen d’un club tècnic nacional que col·labora amb la Federació Catalana de Petanca per promocionar aquesta modalitat esportiva entre la joventut. També col·laboren amb la Lliga Catalana de petanca inclusiva i participen activament en les lligues setmanals per a jugadors jubilats que es fan a Barcelona.

Actualment, el club s’entrena a les instal·lacions municipals situades al c. Andrade, 250.