Noves oportunitats de negoci a Sant Martí a través del servei Intermedia Locals

13/11/2023 - 12:33 h

El programa Intermedia Locals de Barcelona Activa ja compta amb els primers casos d'èxit al districte de Sant Martí amb la reobertura de tres locals en planta baixa als barris de la Verneda i la Pau i de Provençals del Poblenou.

De ser locals buits durant més de dotze mesos a donar pas a nous negocis. Als barris de Sant Martí comencen a donar-se a conèixer els primers locals en planta baixa llogats a través del servei d’intermediació municipal Intermedia Locals:

  • Local al carrer rbla. Prim, 252 (La Verneda i la Pau). Feia més de tres anys que estava tancat i a partir d’ara hi haurà un estudi de tatuatges. Fins ara, l’emprenedor oferia els seus serveis a domicili.
  • Local a la gran via de les Corts Catalanes, 1154 (Provençals del Poblenou). Feia més de 24 mesos que estava tancat. A partir d’ara hi haurà una botiga de roba urbana: l’outlet d’Urban Flow.
  • Local al carrer de Menorca, 92 (La Verneda i la Pau). El local, que havia estat un bar, portava tancat fa més de dos anys i mig. Ara, una empresària que necessitava ampliar el seu negoci, oferirà els seus serveis de lampisteria al barri.

Els tres locals han estat anunciats a Intermedia Locals durant quatre setmanes i tots s’han llogat sota preu de mercat per tal d’incentivar la instal·lació de nova activitat econòmica a locals que portaven més de dotze mesos buits. De la seva banda, les propietats dels locals llogats se’ls ha ofert fins a 3.000 euros per reformar el local o contractar una assegurança.

El nou servei d’intermediació municipal impulsat Barcelona Activa facilita la instal·lació d’activitat econòmica a locals buits a la ciutat, en el marc de l’estratègia Amunt Persianes. Poden ser comerços, serveis, tallers o oficines, i desenvolupar-hi projectes d’economia social i solidària, entre d’altres tipologies.