La 10a Cursa Diagonal DiR Guàrdia Urbana bat el rècord d'inscripcions amb més de 10.000 persones participants

21/05/2024 - 16:33 h

Les curses de 5k i 10k tindran lloc el diumenge 26 de maig a les 08.30 hores, amb la sortida situada davant del Palau Reial de Pedralbes.

Aquest matí s’ha dut a terme la presentació oficial de la 10a edició de la Cursa Diagonal DiR Guàrdia Urbana a la Sala Lluís Companys de l’Ajuntament de Barcelona.

Detalls de l’esdeveniment

La cursa de 10k finalitzarà al Passeig de Gracia Fària, al Front Marítim del Poblenou, mentre que la de 5k acabarà entre els carrers de Nàpols i Sicília. A més, el dissabte 25 de maig es disputaran les curses La Milla i DiR Kids als voltants dels Jardins de Piscines i Esports de Barcelona.

Enguany es recupera la cursa 5k, després d’uns anys sense ella. L’última
edició del circuit curt va ser abans de l’esclat de la pandèmia, al 2019.

Participació de figures destacades

L’atleta olímpic Reyes Estévez, el recordista Guinness de marató empenyent una cadira de rodes Eric Domingo, i la triatleta Ivet Farriols seran els ambaixadors de la cursa. Reyes Estévez ha afirmat que intentarà lluitar per la victòria, tot i reconèixer que cada any la competència és més dura.

Col·laboració solidària

Els i les participants poden contribuir a la donació de fons per a l’Hospital Sant Joan de Déu i l’associació Aprenem Autisme. La samarreta oficial de la 10a edició, de color blau cel, destaca la Diagonal i porta el número 10 a l’esquena.

L’expectació per aquesta edició ha estat molt alta, amb més de 10.000 persones inscrites una setmana abans de tancar el període d’inscripcions.

Per a més informació i inscripcions, visiteu la pàgina web oficial de la cursa.