Degustació popular de paella al Mercat de Provençals

26/06/2024 - 13:04 h

L’esdeveniment se celebra el matí de dissabte, 29 de juny, en el marc del cicle Tasta’M, de la Regata Cultural de la Copa Amèrica de Vela i del 50è aniversari del mercat.

El cicle gastronòmic Tasta’M torna als mercats municipals de Barcelona. En concret, ho fa aquest dissabte, 29 de juny, al Mercat de Provençals, de 8.30 a 14.30 h, per oferir a la clientela una degustació de paella amb beguda, música, sortejos i altres activitats. Aquest esdeveniment està inclòs també en els actes de la Regata Cultural, el programa d’activitats que impulsa l’Ajuntament de Barcelona per acompanyar l’arribada de la Copa Amèrica de vela a la ciutat.

A primera hora (de 8.30  a 12.30 h), se celebrarà el concurs “Veig Veig” que consistirà a localitzar cinc logotips del 50è aniversari del Mercat per poder participar en el sorteig de 8 premis de 25 € en vals de compra. A més, durant el matí, la clientela podrà participar també en el sorteig de 20 cistelles amb productes del mercat, dipositant en una urna un tiquet de compra per un valor mínim de 10 € (fins al 29 de juny).

La degustació de la paella popular amb beguda començarà a les 12.30 h. Els tiquets es poden recollir en el punt d’informació del Mercat, del 25 al 29 de juny, de 9.00 a 13.30 h, presentant un tiquet de compra per un valor mínim de 10 €.

El Mercat de Provençals celebra enguany el 50è aniversari. Situat a Sant Martí de Provençals, abasteix de productes frescos i de qualitat al veïnat d’aquest barri, i també de la Verneda i la Pau, des de fa cinc dècades. Està gestionat per l’Associació de Concessionaris del Mercat de Provençals.

Tasta’M, als mercats de Barcelona

El cicle Tasta’m, impulsat des del 2022 per l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona i la Federació de Mercats Municipals (FEMM), es traslladarà per diferents mercats de la ciutat amb producte de temporada i música. Les sessions que queden emmarcades dins del programa d’activitats per acompanyar l’arribada de la Copa Amèrica estaran dedicades a la cuina marinera i als productes del mar:

  • Sardinada al Mercat de Santa Caterina: 14 de setembre.
  • Fideuada marinera al Mercat de la Barceloneta: 5 d’octubre.
  • Fira Mercat de Mercats. Plaça de Catalunya: 18, 19 i 20 d’octubre.