Vespres de rialles amb el cicle Endorfines

26/06/2024 - 13:49 h

El Centre Cultural La Farinera del Clot celebra la 14a temporada d’aquest cicle d’arts escèniques els dijous, del 4 al 18 de juliol, a l’exterior de l’equipament.

Endorfines, el Cicle d’Humor i d’Estiu de La Farinera, ofereix en aquesta 14a edició tres espectacles d’humor, clown i circ els dies 4, 11 i 18 de juliol, a les 20.00 h, a l’esplanada del Centre Cultural.

L’Endorfines començarà dijous, 4 de juliol, amb l’espectacle WOOOOOOW! de la cia. La Churry que deixarà el públic bocabadat amb una entrada a escena impactant. Dijous, 11 de juliol, serà el torn de la cia. El Flaco Circus i del seu espectacle UALA!, ple de gags, manipulacions i equilibris. Tancarà el cicle l’obra DANS (bailes?) a càrrec d’Adrian Schvarzstein, un jove aspirant a ballarí que engrescarà el públic a participar-hi des del primer minut.

La programació està pensada per a tots els públics i l’entrada és gratuïta.

Cicle d’Humor i d’Estiu Endorfines
Programació 2024

WOOOOOOW!
4 de juliol, a les 20.00 h
A càrrec de la cia La Churry
La vida són tres segons, i un i mig dormim… No patiu, La Churry us farà entendre el concepte del “mode de vila nivell Deessa”. Sens dubte, una experiència Woooooow! Que us canviarà la vida!

UALA!
11 de juliol, a les 20.00 h
A càrrec de la cia. Flaco Circus
Una proposta de clown i circ per a tots els públics, amb gags, manipulacions i equilibris amb diferents objectes. L’espectacle parla de recuperar allò que sembla que no serveix per a res; parla del moviment, del viatge, però també parla de parar, de buscar i de trobar el teu lloc.

DANS (bailas?)
18 de juliol, a les 20.00 h
A càrrec d’Adrian Schvarzstein
En Juan, el protagonista de la història, intentarà delectar el seu públic amb un espectacle de ball amb l’ajuda obligada de les persones assistents, creant així un esdeveniment on tothom serà partícip.