L’agenda de Sant Martí destaca el festival Mercateatre

01/07/2024 - 17:21 h

Diferents espais del districte es converteixen en sales de cinema a l’aire lliure durant el mes de juliol, impulsades per entitats com l’ACS Bac de Roda o equipaments com l’Auditori de Sant Martí.

Mercateatre, la fira de circ i animació organitzada pel Centre Cívic Sant Martí, arriba a la 26a edició aquest dissabte, 6 de juliol. Repeteix com a escenari el parc de Sant Martí, que acollirà una gran varietat d’espectacles de diferents disciplines: clown, teles o malabarismes. En el marc de la fira, divendres 5 se celebraran tres espectacles més al Mercat de Provençals, a l’Auditori de Sant Martí i a la rambla de Guipúscoa.

La Sala Beckett engega una nova edició de lectures dramatitzades al parc del Centre del Poblenou. Comencen dilluns, 8 de juliol, amb l’obra Oficina de Vida Independent i finalitzen dijous 11 amb la lectura de La desconeguda.

El cicle de cinema Pantalla Barcelona continua dimarts, 9 de juliol, amb la projecció de la pel·lícula Loli Tormenta; a les 21.30 h a l’exterior de l’Auditori de Sant Martí. L’entrada és gratuïta i no cal reservar localitats.

Més cinema a la fresca. Diverses entitats de Sant Martí ofereixen als carrers dels barris diferents projeccions, tant de pel·lícules de ficció com de documentals, fins al 18 de juliol, amb entrada gratuïta. I aquest diumenge, 7 de juliol, finalitza Mecal, el Festival Internacional de Curtmetratges i Animació de Barcelona. Té lloc al Museu Can Framis i a l’espai Cultural Mecal Factory.

La 14a edició del Cicle d’humor i d’estiu Endorfines ofereix dijous, 11 de juliol, l’espectacle de clown i circ per a tots els públics Uala! a l’exterior de l’equipament. L’entrada és gratuïta i no cal reservar localitat.

En l’àmbit institucional, dilluns 8 de juliol se celebra una nova Audiència Pública de Sant Martí, a les 17.30 h. Es podrà seguir de manera presencial i també en directe de forma telemàtica. I dijous 11, se celebra el Consell de Barri de la Vila Olímpica del Poblenou a l’espai Mestral del Port Olímpic.

La foto de portada d’aquesta edició de l’agenda és de @paloaltobarcelona: el llac de Palo Alto.

Consulta l’agenda d’activitats als barris de Sant Martí
(disponible a l’apartat ‘Adjunts’)

L’agenda d’activitats del Districte recull els actes institucionals, socials, culturals i esportius de tots els barris organitzats per entitats i equipaments de Sant Martí.