Mercateatre: nit de cabaret al parc de Sant Martí

02/07/2024 - 14:03 h

El programa inclou una gran varietat d’espectacles breus de diferents disciplines, entre les quals en destaquen la suspensió capil·lar, el clown, les teles i els malabarismes.

Mercateatre és la Fira de Circ i Animació organitzada pel Centre Cívic Sant Martí des de fa 26 edicions al Parc de Sant Martí. Se celebra dissabte 6 de juliol, a les 20.30 h, amb entrada lliure.

Oh Fèlix Clown, del Casal de Barri La Palmera, intervindrà abans que comenci la fira per acollir el públic i preparar-lo per a la vetllada. El grup jove de batucada del barri Los Chipirones obrirà l’acte amb molta música i bon ritme. La companyia PerNassos serà l’encarregada de presentar la gala amb els personatges d’en Jean Claude i la Rebeca, que prometen rialles i emocions durant tota la nit.

Durant la gala, el públic podrà gaudir de 7 espectacles, en format cabaret, de titelles, clown, pole dance, cèrcol aeri, acrobàcies, teles, trapezi o suspensió capil·lar. Durant la vetllada, hi haurà servei de begudes i entrepans a càrrec de La Rafi de la cafeteria del Centre Cívic.

La Fira de Circ i Animació anirà precedida, divendres 5 de juliol, per tres espectacles més: animació de clown i malabarisme al Mercat de Provençals; marionetes gegants a la rambla de Guipúscoa i un espectacle de circ a l’Auditori de Sant Martí. Tots tenen accés gratuït, només cal reservar localitat per a l’espectacle de l’Auditori.

El detall del programa es pot consultar al web de Mercateatre.

Més informació