El festivalet La Regadora, a l’agenda de Sant Martí

09/07/2024 - 10:11 h

Diferents espais del districte es converteixen en sales de cinema a l’aire lliure durant el mes de juliol, impulsades per entitats com l’ACS Bac de Roda o equipaments com l’Auditori de Sant Martí.

El Festivalet de clown i teatre de carrer La Regadora torna al Besòs i el Maresme, de la mà del Centre Cívic del barri, per omplir de rialles els calorosos vespres d’estiu. S’estrena dimarts, 16 de juliol, amb l’espectacle Soc la teva Físicah. A més, el Centre Cívic acull fins al 26 de juliol l’exposició “El poder del nas vermell” amb fotografies fetes pel fotògraf, Diego Ibarra, durant un viatge de Pallassos Sense Fronteres al Líban.

El Museu de Ciències Naturals de Barcelona engega aquest cap de setmana una nova temporada de la seva programació d’activitats d’estiu dirigida principalment a un públic familiar. Fins al 8 de setembre, ofereix diferents tallers gratuïts perquè els infants puguin descobrir històries sobre la diversitat cultural, creïn animacions sobre fenòmens de la natura o elaborin un poema visual relacionat amb la mostra “Aigua, una exposició sense filtre”.

L’edició d’estiu del cicle de cinema Pantalla Barcelona finalitza dimarts, 16 de juliol, amb la projecció de la pel·lícula Tadeo Jones 3; a les 21.30 h a l’exterior de l’Auditori de Sant Martí. L’entrada és gratuïta i no cal reservar localitats.

Més cinema a la fresca. Diverses entitats de Sant Martí ofereixen als carrers dels barris diferents projeccions, tant de pel·lícules de ficció com de documentals, fins al 18 de juliol, amb entrada gratuïta. I el 12 de juliol, comença una nova edició de Mecal Air, el festival que ofereix tots els divendres, fins al 13 de setembre, la projecció de curtmetratges de diferents gèneres: comèdia, erotisme o ciència-ficció, entre d’altres. Té lloc als jardins del Museu Can Framis, amb entrada gratuïta.

El Cicle d’humor i d’estiu Endorfines tanca la 14a temporada dijous, 18 de juliol, amb l’espectacle DANS (bailes?), d’Adrian Schvarzstein, a l’exterior de l’equipament. L’entrada és gratuïta i no cal reservar localitat.

En l’àmbit institucional, la setmana que ve finalitza també la primera tongada de l’any dels Consells de Barri de Sant Martí amb la celebració dels Consells del Poblenou (dimecres 17 a la Biblioteca Poblenou – Manuel Arranz) i del Parc i la Llacuna del Poblenou (dijous 18 al Casal de Barri La Llacuna).

La foto de portada d’aquesta edició de l’agenda és de @raulcuencaalonso: bicicleta al pont del Treball Digne.

Consulta l’agenda d’activitats als barris de Sant Martí
(disponible a l’apartat ‘Adjunts’)

L’agenda d’activitats del Districte recull els actes institucionals, socials, culturals i esportius de tots els barris organitzats per entitats i equipaments de Sant Martí.