Agenda d’agost a Sant Martí

29/07/2024 - 13:35 h

Alguns serveis i equipaments del districte romanen oberts durant l’agost per oferir activitats de lleure al públic infantil i adult.

El programa Cultura al Barri del Besòs i el Maresme, impulsat pel Pla de Barris de l’Ajuntament de Barcelona per potenciar el lleure i la cultura entre el veïnat, ofereix durant l’estiu diferents activitats gratuïtes a diversos espais públics del barri: tallers de circ, d’art, cinema a la fresca o racons musicals.

El Museu de Ciències Naturals de Barcelona té en marxa una programació d’activitats d’estiu dirigida principalment a un públic familiar. Fins al 8 de setembre, proposa diferents tallers gratuïts perquè els infants puguin descobrir històries sobre la diversitat cultural, creïn animacions sobre fenòmens de la natura o elaborin un poema visual relacionat amb la mostra “Aigua, una exposició sense filtre”.

Els infants i joves disposen també de Patis Escolars Oberts durant l’estiu amb entrada lliure i servei de monitoratge. Fins al 31 d’agost, es pot accedir al pati de l’Escola Concepción Arenal cada dia, de 10 a 13 h; i al pati de l’EBM Margalló, els dissabtes de 17.30 a 20.00 h.

El festival de cinema Mecal Air ofereix tots els divendres, fins al 13 de setembre, la projecció de curtmetratges de diferents gèneres: comèdia, erotisme o ciència-ficció, entre d’altres. Té lloc als jardins del Museu Can Framis, amb entrada gratuïta.

La foto de portada d’aquesta edició de l’agenda és de @bcn_santmarti: temporada alta de bany a les platges de Sant Martí.

Consulta l’agenda d’activitats als barris de Sant Martí
(disponible a l’apartat ‘Adjunts’)

L’agenda d’activitats del Districte recull els actes institucionals, socials, culturals i esportius de tots els barris organitzats per entitats i equipaments de Sant Martí.