La rambla de Prim millorarà les voreres i el passeig central

16/08/2024 - 08:24 h

Al novembre s'inicien les obres de millora al tram superior de la rambla de Prim, entre la Gran Via i el carrer de Santander, al seu pas per la Verneda i la Pau.

Llum verda als treballs per arranjar els desperfectes de les voreres laterals i del tronc central de la rambla de Prim, entre la gran via de les Corts Catalanes i el carrer de Santander. Les obres començaran al novembre i es preveu que finalitzin el segon semestre de 2026. S’hi invertiran uns 2,3 milions d’euros.

Es millorarà la qualitat del paviment malmès de les voreres laterals del tram nord de la rambla: s’ha fet un estudi de les zones més afectades i s’hi han previst reparacions puntuals i integrals. I, al passeig central d’aquest mateix tram s’hi faran reparacions puntuals consistents en la renovació dels carrils bici d’asfalt, canvi dels escocells i canvis puntuals de lloses de formigó. El tronc central des de la Gran Via fins al carrer Llull ja ha estat arranjat darrerament.

La rambla és un eix molt usat tant pels seus vianants i pels ciclistes. Actualment està força deteriorat degut al pas del temps i l’ús natural de la via. Les obres faran d’aquesta via que uneix els barris de la Verneda i la Pau i del Besòs i el Maresme un espai més segur i renovat.

 

Més informació