Àmplia oferta d'extraescolars per al curs 2024-2025

21/08/2024 - 13:18 h

Les sol·licituds de places i ajuts econòmics per al programa d'activitats extraescolars "Tardes educatives" es podran presentar a partir del 12 de setembre.

El programa “Tardes educatives” és una iniciativa amb la qual es vol assegurar l’accés universal d’infants i adolescents d’entre 6 i 17 anys a activitats extraescolars diverses.

La segona convocatòria del programa, per al curs 2024-2025, augmenta places, entitats habilitades i recursos econòmics per cobrir la sol·licitud d’ajuts econòmics.

Concretament, el catàleg d’activitats culturals, artístiques, científiques i tecnològiques és de 1.778 i seran dutes a terme per un total de 162 entitats. Es poden consultar totes les propostes en el següent enllaç: Catàleg d’activitats.

La iniciativa va acompanyada d’un programa d’ajuts econòmics per a les famílies. S’estableixen un seguit de barems per accedir als ajuts, que s’atorgaran fins arribar al pressupost disponible de 600.000 euros. Es poden consultar les bases per poder-hi accedir en següent espai web: Ajuts i subvencions.

El període de presentació de sol·licituds s’inicia el 12 de setembre i finalitza el 7 d’octubre, ambdós inclosos.