Sona Verneda, el concert de la Festa Major de la Verneda de Sant Martí

22/09/2024 - 22:23 h

La Coordinadora d'Entitats Vern, conjuntament amb el Centre Cívic Sant Martí, busquen els grups participants en el concert central de la Festa Major de la Verneda de Sant Martí 2024

La Festa Major de la Verneda de Sant Martí comença a escalfar motors, i ho fa a través de la seva proposta més emblemàtica, el concert Sona Verneda que enguany tindrà lloc el 15 de novembre a la plaça d’Angeleta Ferrer.

Per fer-lo possible, els dos àmbits organitzadors, la Coordinadora d’Entitats VERN de la Verneda i Sant Martí i el Centre Cívic Sant Martí, convoquen una procés de selecció per escollir els tres grups que hi actuaran. Per fer-ho, només cal acollir-se a les bases, un resum de les quals és el següent:

BASES DE SONA VERNEDA 2024 (resum)
1) La inscripció es pot fer a través del següent formulari entre 9 i el 29 de setembre adjuntant-hi una maqueta.
2) S’hi podran presentar tots els grups sense limitació d’edat de qui els composi, i es prioritzaran els grups amb persones membres dels barris de Sant Martí.
3) Es potenciarà la creació pròpia, i el fet que siguin grups emergents.
4) Les expressions sexistes, xenòfobes, feixistes o homòfobes, són objecte d’eliminació.
5) Els instruments i amplificadors són a càrrec de cada grup, que s’hauran d’adaptar a les especificacions tècniques. L’organització aportarà una persona tècnica de so i llum.
6) En el concert del 15/11, la durada de cada grup serà d’entre 40 i 60 minuts.
7) Cada grup seleccionat rebrà una dotació econòmica de 225 € (bruts).
8) La resolució es farà pública el 14 d’octubre.
Vegeu les bases completes a l’espai “més informació”.

En cas de qualsevol dubte, es pot resoldre amb el Centre Cívic Sant Martí a través del correu-e dinamitzacio@ccsantmarti.net o al telèfon 932.565.760.