Edició especial del Poblenou Wine Festival

03/10/2024 - 13:25 h

Amb motiu de la Copa Amèrica de vela i en el marc de la Regata Cultural, l’esdeveniment amplia la seva durada als dos primers caps de setmana d’octubre.

El Poblenou Wine Festival s’organitza periòdicament perquè el públic pugui descobrir vins catalans, conèixer el comerç del barri, gaudir de la millor gastronomia i ballar al ritme de sessions de DJ’s. L’entrada és gratuïta i apte per a tots els públics.

En aquesta edició especial amb motiu de la Copa Amèrica de vela, el festival s’ubica al pg. Calvell, a tocar de la rbla. del Poblenou, i s’amplia als dos primers caps de setmana d’octubre:

5 d’octubre, de 12.00 a 24.00 h
6 d’octubre, de 12.00 a 23.00 h
12 d’octubre, de 12.00 a 24.00 h
13 d’octubre, de 12.00 a 23.00 h

Està impulsat per l’Eix Comercial Poblenou, la botiga de vins DVI, l’agència Local Thinkers i la distribuïdora especialitzada en vins catalans, Entrevins.

Per completar l’oferta amb la millor gastronomia local, hi col·laboren restaurants com Can Culleres, Echegaray o Ca la Marga i també diverses parades del Mercat del Poblenou. Les sessions musicals estaran a càrrec dels DJ’s Miguelito Superstar, Txarly Brown o Zofia Condisco, entre d’altres.

Més informació