Sons de Ciutat: concerts de tardor als carrers de Sant Martí

04/10/2024 - 12:11 h

Durant els mesos d’octubre i novembre, aquest programa municipal acosta la música en viu als carrers comercials del Poblenou, la Verneda i la Pau, Sant Martí de Provençals i el Besòs i el Maresme.

Torna una nova temporada de música en directe del cicle Sons de Ciutat amb gairebé una quarantena de concerts de petit format als espais públics de Barcelona. El programa de tardor incorpora concerts de diferents gèneres musicals: jazz, funk, rumba, rock, electrònica, folk, òpera i música clàssica.

A més de la programació de tardor, el cicle té dues temporades més: una de primavera i una especial per Nadal. Es tracta d’un projecte que té l’objectiu fomentar la dinamització econòmica i comercial a través de la cultura musical barcelonina.

A Sant Martí, s’ofereixen quatre actuacions:

Kris Tena en concert
Rbla. del Poblenou amb c. Joncar
Dissabte, 5 d’octubre, a les 12.00 h
Cantautora i guitarrista emergent nascuda a Barcelona, amb la seva música reflexiona sobre la vida en un univers on l’oient es deixa portar amb els ulls ben oberts i expectants.

Carles Gutiérrez Trio en concert
Pl. de la Palmera de Sant Martí
Dissabte, 2 de novembre, a les 12.00 h
El músic presenta Tot és ara, la culminació d’una profunda necessitat de mostrar l’autenticitat en una barreja que inclou el jazz, el pop, i la música d’arrel.

Paula Valls en concert
Pl. dels Porxos
Dissabte, 16 de novembre, a les 12.00 h
Música pop. Començar de nou és el tercer projecte discogràfic de Paula Valls i el primer en català

Mar Pujol en concert
C. Xavier Nogués
Dissabte, 30 de novembre, a les 12.00 h
Música folk. A través d’una veu enganxada a una guitarra, Mar Pujol obre el seu rebost de cançons per trobar-hi el quotidià i el transcendental al mateix prestatge

Sons de Ciutat compta amb la complicitat de diversos festivals, associacions professionals, centres formatius superiors de música i altres agents musicals de la ciutat.

El programa complet de la temporada de primavera es pot consultar a l’apartat “Més informació”.