'90 minuts de Glòria': nova edició del concurs literari de la plaça de les Glòries

25/03/2021 - 10:32 h

T’agrada escriure? Participa-hi! L’organització et proporciona 3 paraules clau i hora i mitja de temps perquè construeixis un relat ben original. Les inscripcions es poden formalitzar fins al divendres 23 d’abril.

Amb motiu de la diada de Sant Jordi, el Centre Cultural La Farinera del Clot i la Biblioteca El Clot – Josep Benet organitzen 90 minuts de Glòria, el IV Concurs Internacional de Literatura Ràpida de la Plaça de les Glòries. Se celebra dissabte 24 d’abril a les 11 h, a la Biblioteca. Les persones participants hauran d’escriure un text en 90 minuts a partir de tres paraules clau.

El mateix dissabte a les 17 h, es procedirà al lliurament de premis en un acte que es desenvoluparà al Teatre Jesús Concernau del Centre Cultural. La persona guanyadora rebrà una dotació econòmica de 200 € i la finalista, 100 €.

El termini per inscriure’s en el concurs finalitza divendres 23 d’abril a les 20 h. La inscripció és gratuïta i es pot formalitzar presencialment a la Biblioteca El Clot – Josep Benet o de manera telemàtica a través del correu electrònic: b.barcelona.jb@diba.cat.

Podeu consultar les bases del concurs a l’apartat ‘Adjunts’.