La Guàrdia Urbana decomissa 625 plantes de marihuana en un local del Parc i la Llacuna

23/09/2020 - 18:59 h

Els i les agents han detingut tres persones per un presumpte delicte contra la salut pública i per defraudació de fluid elèctric

La Unitat de Reforç de les Emergències i Proximitat de la Guàrdia Urbana de Barcelona, de la Unitat Territorial de Sant Martí i de la Unitat d’Investigació, van realitzar el passat 22 de setembre una entrada i escorcoll en un local situat en el barri del Parc i la Llacuna del Poblenou.

Durant la intervenció, van decomissar 625 plantes, 12,5 kg de cabdells de marihuana i van detenir tres persones per un presumpte delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric.

Aquesta operació és el resultat d’una investigació iniciada el mes d’agost arran de les queixes del veïnat relacionades amb sorolls d’extractors i amb una forta olor a marihuana a tot l’immoble on es trobava el local intervingut.

Els i les agents encarregats de la investigació van poder comprovar que la instal·lació elèctrica estava manipulada i que hi havia una defraudació elèctrica important. Aquesta manipulació comportava també un perill de sobrecàrrega de la instal·lació elèctrica i risc potencial d’incendi.