La Biennal de Pensament il·lumina l'agenda dels propers dies a Sant Martí

05/10/2020 - 18:52 h

El cicle Barcelona Districte Cultural continua omplint els escenaris dels barris mentre que les propostes de la Biennal de Pensament irromp amb força amb propostes que es poden seguir per streaming

L’escenari de L’Aliança del Poblenou s’ha convertit en l’escenari triat per al Cicle de Cobla de Barcelona, que aquest mes enceta amb la 1a proposta de les 19 que exhibirà al llarg de la temporada. Els 20 anys de la Fundació Vila Casas obre les portes del Museu Can Framis de bat a bat, mentre que l’exposició ‘Fotografia del Confinament’ converteix els aparadors del Poblenou en expositors de l’obra del Fotoclub Poblenou.

Consulteu totes les propostes clicant l’enllaç següent:
Agenda d’activitas dels barris de Sant Martí
(versió descarregable, a l’apartat ‘Adjunts’)

La següent setmana esclata el cicle Biennal de Pensament, mentre que el cicle Barcelona barri a barri continua amb una proposta al Poblenou. Els escenaris dels equipaments no paren amb els espectacles de Barcelona Districte Cultural i s’hi afegeix Pantalla Barcelona, i la setmana que ve té lloc la cita participativa principal, amb una nova sessió del Consell de Districte.

La fotografia de la portada de l’agenda d’aquesta setmana és de @bcn_santmarti, amb una imatge de la nova àrea de jocs infantils que tot just ara s’ha posat en funcionament a l’av. Meridiana.

 

NOTES:
-L’agenda d’activitats del districte recull els actes institucionals, participatius, socials, culturals i esportius de tots els barris organitzats per les entitats i els equipaments de Sant Martí.
-Les activitats previstes en aquesta agenda poden sofrir alteracions i cancel·lacions a causa de l’evolució de la covid-19