Agenda de Sant Martí: jornades festives a la Palmera i al Besòs i el Maresme!

09/06/2021 - 12:19 h

cultura i lleure. El veïnat d’aquests barris de Sant Martí surt al carrer amb activitats per a tots els públics: espectacles infantils, concerts, obres de teatre o exhibicions de ball.

El veïnat d’aquests barris de Sant Martí surt al carrer amb activitats per a tots els públics: espectacles infantils, concerts, obres de teatre o exhibicions de ball; sempre complint amb les mesures decretades per contenir els contagis de la covid-19. Com els aforaments estan limitats cal reservar entrada.

El Besòs i el Maresme està de Festa Major! És la primera a celebrar-se en el nostre districte després de més d’un any amb restriccions a causa de la pandèmia. Els actes festius comencen divendres 11 i finalitzen diumenge 20 de juny.

Les jornades socioculturals de la Palmera estan impulsades per l’Associació de La Palmera Centre i el Casal de Barri La Palmera, i tindran lloc dissabte i diumenge a la plaça de la Palmera de Sant Martí.

Dins del cicle Sant Martí Barri a Barri i també en el marc de les festes del Besòs, aquest dissabte se celebra una nova ruta amb el títol: el Besòs i el Maresme: de la lluita veïnal a l’última transformació del litoral. Per la seva banda, i en el marc de les jornades socioculturals de la Palmera, l’Auditori de Sant Martí ofereix un nou concert del cicle Resonare dedicat a la música clàssica. Se celebra dissabte i hi actuarà el grup Bòreas Ensemble.

Recordeu que, per assistir a les diferents activitats, cal reservar entrada perquè l’aforament és limitat.

En l’àmbit institucional, dijous 17 de juny tindrà lloc una nova sessió del Consell de Memòria Democràtica i Patrimoni Industrial. Tractarà sobre BCIL Cooperativa l’Antiga i el nomenclàtor.

La foto de portada d’aquesta edició de l’agenda és de @av_proverneda: l’arbre de foc: a l’estiu, vermell i a l’hivern, verd.

Consulta l’agenda d’activitats als barris de Sant Martí
(disponible a l’apartat ‘Adjunts’)

L’agenda d’activitats del districte recull els actes institucionals, socials, culturals i esportius de tots els barris organitzats per entitats i equipaments de Sant Martí.