Caliu, propostes musicals per a l'hivern

11/01/2022 - 10:45 h

Cultura i lleure. El Centre Cultural La Farinera del Clot acull la setena edició del cicle de música d'hivern amb tres concerts ben especials.

El Centre Cultural La Farinera del Clot acull la setena edició del cicle de música d'hivern Caliu amb tres concerts ben especials que es durant a terme durant el primer trimestre del 2022.

El Teatre Jesús Concernau del Centre Cultural La Farinera del Clot acull per setè any el Cicle de música d’hivern Caliu. Els dissabtes 15 de gener, 12 de febrer i 5 de març, el cicle presenta tres propostes musicals íntimes i acollidores.

Pol Cardona & The True Sparks
Acompanyat per The True Sparks, Pol Cardona proposa una selecció de temes propis i versions que respiren folk, blues i soul americà. Presentat a tres veus i guitarra.
Dissabte 15 de gener, a les 20 h
Preu: 5 euros. Venda d’entrades al web a partir del dilluns 10 de gener.

Diëresis. Concert d’Isabell Vinardell & Isabelle Laudenbach
Diëresis és el nou disc d’Isabel Vinardell (veu i dansa) i Isabelle Laudenbac (guitarra i veu) el qual proposa un repertori íntim a partir de propostes poètiques d’alguns dels autors més destacats de l’escena actual, com Mireia Calafell, Héctor Arnau, Laura Tomàs o Dorothée Volut. Diëresis és també un homenatge a un dels grans artistes de la paraula, en Paco Ibáñez.
Dissabte 12 de febrer, a les 20 h
Preu: 5 euros. Venda d’entrades al web a partir del dilluns 7 de febrer.

Berta Sala & Dominik Landolt
Quartet de músics professionals: Berta SAla (cant), Dominik Landolt (piano), Xavi Castillo (baix) i Adrià Claramunt (bateria). Cançons pròpies en català, que segueixen la línia del jazz i la música moderna.
Dissabte 5 de març, a les 20 h
Preu: 5 euros. Venda d’entrades al web a partir del dilluns 28 de febrer.

Pel que fa a les mesures per evitar la covid-19, des de l’equipament es recorda el següent:  cal arribar als concerts amb temps d’antelació per facilitar-ne l’accés, l’ús de la mascareta és obligatori i no s’ha d’acudir a l’espectacle davant algun símptoma o s’hi hi ha contacte estret d’alguna persona positiva. També cal seguir en tot moment les indicacions del personal del centre esperar a ser acomodat per entrar i abandonar l’espai.

 

Més informació