Inscripcions als tallers de primavera dels equipaments de Sant Martí

23/03/2023 - 12:21 h

lleure. Els Centres Cívics, Casals de Barri i Casals de Gent Gran organitzen nous tallers i activitats entre abril i juny de 2023.

Centres Cívics, Casals de Barri i Casals de Gent Gran organitzen tallers i activitats durant els mesos d'abril, maig i juny. Consulta'n els detalls així com les dates d'inscripció!

Amb l’arribada de la primavera i la ment posada en l’estiu, moltes persones s’animen a iniciar un nou curs per millorar el seu estat físic, la seva salut, el seu benestar, adquirir nous coneixements o simplement passar una bona estona mentre comparteixen aficions amb altres veïns i veïnes. Com cada any, els Centres Cívics, els Casals de Barri i els Casals de Gent Gran del districte preparen tallers de diferents disciplines: arts escèniques, arts plàstiques, idiomes, música, dansa, salut i benestar o cuina, adaptats a diversos horaris per poder cobrir les diferents necessitats.

Les inscripcions als cursos es poden fer a través de les dues modalitats: telemàtiques i presencials. Els tallers comencen la setmana del 17 d’abril. Consulta les condicions de cada equipament: