Consell de Districte semipresencial

02/07/2021 - 09:23 h

Per primera vegada des que va començar la pandèmia, hi podrà haver públic present a la sala d’actes, amb aforament limitat. La sessió se celebra dijous 8 de juliol a la tarda i es podrà seguir per videoconferència. La ciutadania pot formular preguntes sobre diversos punts de l’ordre del dia fins dimecres 7 a les 17.30 h.

Atès l’actual context i seguint les darreres recomanacions de les autoritats sanitàries, el Consell de Districte tindrà aforament presencial limitat a 10 persones. La participació ciutadana es complementa amb la possibilitat de formular una pregunta o suggeriment sobre els apartats C i D de l’ordre del dia (document disponible a l’apartat “Adjunts”) de manera telemàtica, a través de l’espai habilitat al web d’Atenció en línia, accessible a través d’aquest enllaç:

Consell de Districte de Sant Martí: petició d’intervenció

Les persones o entitats que vulguin participar-hi presencialment, primer han de registrar la seva petició en línia i posteriorment comunicar-ho enviant un correu electrònic a: serveisjuridics_secretaria_santmarti@bcn.cat. Aquestes sol·licituds seran ateses per ordre de petició fins a esgotar el nombre de places disponibles.

Les sol·licituds d’intervenció, siguin telemàtiques o presencials, s’han de tramitar com a màxim 24 hores abans de l’inici de la sessió, és a dir, abans de dimecres 7 de juliol a les 17.30 h. La Presidència del Consell de Districte valorarà la pertinència o no de les intervencions tramitades i donarà compte en el punt a què es refereixin les sol·licituds rebudes, donant la paraula durant la sessió al membre del Govern del Districte encarregat de donar-hi resposta.

El ple, que començarà a les 17.30 h, s’emetrà per streaming i es podrà seguir en directe a través del següent enllaç:

Consell de Districte de Sant Martí: emissió en directe

El Consell de dijous 8 de juliol tindrà intèrpret de llengua de signes.

La participació, com a màxim exponent

El Consell és l’òrgan de representació i de participació col·lectiva del districte, constituït per consellers i conselleres en una representació proporcional als resultats electorals del territori que representa. Les seves funcions principals són informar sobre proposicions i també proposar plans i programes sobre temàtiques que afecten el territori.

Es reuneix en sessió ordinària, oberta a tothom, cada dos mesos. El públic pot participar sobre els punts de l’ordre del dia, sempre que ho sol·licitin prèviament.