Amb “Crea feina, Barcelona!”, ajuts per fomentar l’ocupació

17/10/2020 - 20:37 h

Ocupació i treball. Es busca ajudar a la contractació de 300 persones atorgant a les empreses de l’àrea metropolitana 5.000 euros per cada contracte nou a jornada completa d’un mínim de sis mesos

Es busca ajudar a la contractació de 300 persones atorgant a les empreses de l’àrea metropolitana 5.000 euros per cada contracte nou a jornada completa d’un mínim de sis mesos

El nou programa “Crea feina, Barcelona!”, dotat amb 1,5 milions d’euros, ofereix ajuts de 5.000 euros per contractar persones en situació d’atur que estiguin empadronades a la ciutat de Barcelona. Els contractes han de ser d’un mínim de sis mesos (o indefinits) i a jornada completa.

Les empreses han de tenir com a mínim un centre de treball a l’àrea metropolitana de Barcelona, on ha de prestar els seus serveis la persona contractada. Es busca ajudar a la contractació de 300 persones subvencionant les empreses que puguin generar ocupació i que no estiguin afectades per processos de regulació d’ocupació.

Totes les mesures per reactivar l’economia
de la ciutat es poden trobar a la
guia pràctica de serveis “Barcelona mai s’atura”

Les organitzacions interessades poden sol·licitar les subvencions del 15 d’octubre a l’11 de novembre a través del web barcelonactiva.cat/creafeina fins a un màxim de deu noves contractacions per empresa.

El programa “Crea feina, Barcelona!” és una mesura més promoguda pel Centre de Coordinació de la Resposta Econòmica (Cecore) per fer front a la crisi provocada per la pandèmia de la covid-19 i ajudar a la recuperació econòmica i a la represa de la contractació a la ciutat, que se suma a d’altres com els microcrèdits Bcrèdits o els plans estratègics Rethinking.