De Bon Rotllo!, el cicle virtual de la lectura i el benestar

25/02/2021 - 13:00 h

cultura i lleure. Si t'agraden els llibres i vols passar una bona estona al voltant d'una lectura en companyia, la biblioteca de Sant Martí et proposa participar en un espai cultural diferent.

Si t'agraden els llibres i vols passar una bona estona al voltant d'una lectura en companyia, la biblioteca de Sant Martí et proposa participar en un espai cultural diferent.

La Biblioteca Sant Martí de Provençals organitza aquesta trobada telemàtica on les persones participants combaten l’avorriment i la solitud, a la vegada que estimulen la imaginació i l’autoestima.

Cada mes es llegeix un llibre en veu alta, compartint experiències o desitjos, coneixent d’altres persones amb les inquietuds similars o diferents… A través de les noves tecnologies i receptant i facilitant els “pindollibres”. El llibre es presta a la biblioteca i cada mes canvia el títol.

______________EL PINDOLLIBRE DE MARÇ______________
“Éxtasis y yo”, d’Hedy Lamarr
Les trobades seran els dimecres 3, 10, 17 i 24.
De 17 a 18 h.
Per videoconferència a través de la plataforma Zoom.

Apunta-t’hi, i gaudiràs del benestar de la lectura en companyia. Activitat gratuïta, i cal Inscripció prèvia (places limitades), que es poden demanar a:

  • E-mail: b.barcelona.smp@diba.cat
  • Telèfon: 93 256 57 75

Un cop feta la inscripció, l’organització enviarà l’enllaç de connexió per poder-hi participar.

Recull de “pindollibres”

  • Febrer: “Martes con mi viejo profesor“, de Mitch Albom