Descobreix caminant el districte de Sant Martí

25/01/2024 - 12:43 h

La caminada Barnatresc ofereix una nova proposta de senderisme urbà el diumenge 28 de gener, amb un recorregut per diversos barris de Sant Martí.

La caminada “Sant Martí de Provençals” del diumenge 28 de gener és una nova oportunitat per explorar la riquesa arquitectònica, històrica i natural del districte mentre es gaudeix d’una jornada a peu.

L’itinerari comença i acaba a la plaça de les Glòries Catalanes i passa per bona part dels barris de Sant Martí. La ruta és de 13,150 quilòmetres i té una durada aproximada de 3.30 hores. Es fa especial atenció als següents punts: el parc del Clot, la Biblioteca Gabriel García Márquez, Ca l’Alier, l’Eix Verd Cristóbal de Moura, la Torre de les Aigües del Besòs, el Fòrum, la façana marítima, el parc de les Cascades i els jardins de la Carretera Antiga d’Horta, ja al barri del Fort Pienc del districte de l’Eixample.

La caminada també es pot fer en format virtual, disponible des de l’endemà de la caminada fins al 10 de febrer.

Barnatresc és una iniciativa conjunta de l’Institut Barcelona Esports de l’Ajuntament de Barcelona i de l’Associació d’Entitats Excursionistes del Barcelonès (AEEB) per promoure el senderisme urbà a la ciutat de Barcelona.