Descobreix el districte de Sant Martí amb Barnatresc

10/01/2022 - 16:20 h

esports. Nova proposta de caminada de gran intensitat als barris de Sant Martí

El gener s'obre amb una nova proposta del cicle de caminades Barnatresc, que organitza una nova sortida als barris de Sant Martí que es podrà realitzar presencialment i de manera virtual

El diumenge 16 de gener se celebrarà la primera caminada presencial del cicle Barnatresc del 2022. El punt de sortida serà a la plaça de les Glòries Catalanes, i les persones participants hauran d’iniciar el recorregut entre les 8.30 h i les 9.30 h. La durada aproximada és de 4 hores, i es podrà completar fins a les 13 h.

La caminada respectarà les mesures de prevenció establertes per les autoritats sanitàries. Al punt de sortida i arribada hi haurà serveis mèdics i sanitaris, però cadascú haurà de proveir-se, segons les seves necessitats, de l’aigua i el menjar necessari per realitzar l’activitat. Per poder realitzar la caminada, cal disposar del carnet Barnatresc.

Un cop celebrada la caminada presencial de diumenge, arribarà el torn de l’edició virtual, que es podrà realitzar a partir de dilluns 17 i fins al 30 de gener. Per poder seguir el recorregut, ja que no es disposarà de senyalització física, caldrà utilitzar l’aplicació mòbil Barnatresc virtual.

Totes dues caminades puntuaran per a l’obtenció de pins, guardó amb el qual es premia la fidelitat dels i les caminants a final d’any. Tot i això, si es realitzen les dues edicions, només comptarà com una participació.

Un recorregut per la història dels barris de Sant Martí

La primera sortida de l’any permetrà gaudir d’una ruta circular de 13,3 quilòmetres sense desnivells significatius, amb origen i arribada a la plaça de les Glòries Catalanes, al costat de la boca de metro de l’estació Glòries (L1) que hi ha al xamfrà de l’avinguda Meridiana amb el carrer Àlaba.

Itinerari: Pl. Glòries Catalanes (1), av. Meridiana, Rogent, Foment Martinenc (2), Freser, pg. Maragall, Escornalbou, ptge. Garcini, Llívia, Oblit, Pare Roldós, Francesc Tàrrega, Garcilaso, pl. dels Indians (3), Felip II, pont de Calatrava (4), Bac de Roda, Perú, Espronceda, parc del Centre del Poblenou, Diagonal, Museu de Ciències Naturals , pl. Llevant, pl. Fòrum, Parapet de les afusellades i afusellats al Camp de la Bota (5), pèrgola Fotovoltaica del Fòrum (6), Moll de la Vela, pg. Moll de la Vela, platja de Llevant, platja de la Mar Bella, parc del Poblenou (7), rambla del Poblenou (8), Pere IV, Llacuna, Sancho de Ávila, Roc Boronat, jardins de Ca l’Aranyó (9), Bolívia, Àvila, jardins d’Elisava i pl. de les Glòries Catalanes (10).

Cicle de caminades Barnatresc

El cicle de caminades Barnatresc és un programa anual de caminades no competitives i aptes per a totes les edats que promou una activitat saludable, senzilla, i oberta a tothom. En termes generals, els itineraris són d’una longitud mitjana d’entre 10 i 15 quilòmetres, i se’n realitza una gairebé cada mes.

Més informació