El Poblenou, protagonista de l’agenda de Sant Martí

28/03/2022 - 17:55 h

El parc del Poblenou acull dissabte la festa de la primavera i la Biblioteca Poblenou – Manuel Arranz celebra el festival de literatura infantil Món Llibre.

La festa de la primavera s’emmarca dins del programa Mans al verd que reivindica el verd urbà i potencia la participació de la ciutadania en la cura dels espais naturals de la ciutat. Durant la festa, es preveu plantar-hi planta arbustiva de clima mediterrani, a més de fer tallers educatius i altres activitats com una cercavila, un rondallaire o un joc gran, entre d’altres.

El festival Món Llibre presentarà a la Biblioteca Poblenou – Manuel Arranz una selecció d’activitats d’editorials, una experiència immersiva sobre el funcionament d’una impremta i molts tallers i espectacles de petit format! L’entrada és gratuïta.

En el marc del circuit Barcelona Districte Cultural, l’Auditori de Sant Martí presenta divendres 1 d’abril l’espectacle de circ Home i dissabte 2, la sessió de cinema familiar Anem a caçar un ós. El Centre Cívic Parc Sandaru acull dissabte l’espectacle familiar Labranza kids i dimecres 6, l’obra de teatre El que no es diu.

En l’àmbit institucional, dimarts 5 d’abril tindrà lloc l’Audiència Pública de Sant Martí. La participació pot ser presencial o per videoconferència. Per intervenir-hi, s’ha d’emplenar un formulari que està disponible fins al dilluns 4 a les 18 h.

La foto de portada d’aquesta edició de l’agenda és de @nostrasladamus_alli: espais emblemàtics del barri del Clot.

Consulta l’agenda d’activitats als barris de Sant Martí
(disponible a l’apartat ‘Adjunts’)

L’agenda d’activitats del districte recull els actes institucionals, socials, culturals i esportius de tots els barris organitzats per entitats i equipaments de Sant Martí.