El Viver, nova convocatòria

08/04/2021 - 12:44 h

cultura. Si formes part d’una companyia emergent de flamenc o de teatre de carrer o clown, el Centre Cívic Besòs t’ofereix diferents recursos per fer créixer el teu projecte. Les sol·licituds es poden presentar fins al 19 d’abril.

Si formes part d’una companyia emergent de flamenc o de teatre de carrer o clown, el Centre Cívic Besòs t’ofereix diferents recursos per fer créixer el teu projecte. Les sol·licituds es poden presentar fins al 19 d’abril.

La convocatòria de residències El Viver forma part del programa de suport a la creació del Centre Cívic i té com a objectiu donar suport als i les artistes i als col·lectius escènics emergents.

Actualment, aquest programa està dividit en dues línies: una dedicada al flamenc i l’altra, al clown i al teatre de carrer.

El Centre Cívic ofereix a les companyies seleccionades un espai d’assaig i diferents recursos per tal d’afavorir l’evolució i desenvolupaments dels projectes: suport tècnic, assessorament artístic amb diversos professionals del món de les arts escèniques, difusió de l’espectacle, sessió fotogràfica i una petita dotació econòmica per a la producció.

També ofereix la possibilitat de generar contextos adequats per compartir els processos de creació i obrir-los a mirades externes a diferents nivells d’exposició: des de grups reduïts a públic general.

Termini de presentació de les sol·licituds: dilluns 19 d’abril.
A través d’aquest formulari.

Contraprestació de la companyia

Aquest programa de suport a la creació artística funciona a partir de l’intercanvi: el Centre Cívic i l’artista pacten una contraprestació adequada al servei ofert. Aquest intercanvi pot suposar la presentació de l’espectacle al Centre, la realització d’un taller o la participació en algun acte organitzar per l’equipament.

Un cop seleccionat als i les artistes o col·lectius que realitzaran la residència, es farà una reunió amb les persones responsables del Centre Cívic amb l’objectiu de pactar la contraprestació.

Més informació