La Cursa dels Nassos t'espera!

15/12/2021 - 12:32 h

Esports. Un any més, Barcelona tancarà l’any esportiu amb aquesta cursa de 10 quilòmetres pel litoral barceloní. Les inscripcions són obertes!

Un any més, i com marca la tradició, Barcelona tancarà l’any esportiu amb la Cursa dels Nassos 2021. Enguany es recupera el format habitual de la prova, amb un recorregut de 10 quilòmetres pel litoral barceloní amb sortida i arribada al carrer de Selva de Mar.

Un any més arriba a la ciutat la Cursa dels Nassos, la prova esportiva popular més destacada del darrer dia de l’any a Barcelona. La cursa, amb sortida i arribada al carrer de Selva de Mar amb passeig del Taulat, es presenta com una gran oportunitat pels corredors i corredores d’acomiadar l’any fent esport.

Les inscripcions són obertes! 

La Cursa dels Nassos, com és habitual, torna a presentar un circuit de 10 quilòmetres amb sortida i arribada al carrer de la Selva de Mar i que bordeja bona part del litoral marítim. No obstant, i a diferència d’edicions anteriors, aquest recorregut té alguna variació i es presenta a la ciutat com un circuit més lineal i molt ràpid.

Una edició més, la prova forma part de les curses de la ChallengeBcn10K, la lliga de curses de 10 quilòmetres de Barcelona. Així mateix,  els i les participants podran anar a Barcelona i tornar al destí gratuïtament amb tren, des de qualsevol estació de Rodalies de Catalunya.

Amb l’objectiu d’acabar l’any de la millor manera, la cursa ha organitzat un entrenament oficial a l’Estadi Olímpic amb el patrocinador tècnic, Adidas. Enguany, el proper 18 de desembre, juntament amb l’atleta de primer nivell Carles Castillejo, tindrà lloc un entrenament orientat a tots els corredors i corredores que participin a la prova, independent del seu nivell físic.