La final de la Lliga juvenil d'hoquei línia, al Clot de la Mel

14/04/2024 - 12:21 h

El Club Esportiu Barcelona Tsunamis ha estat designat per la Federació estatal de Patinatge per organitzar una jornada que omplirà d'alta competició i joventut esportiva l'equipament del Clot

El cap de setmana dels dies 20 i 21 d’abril tindrà un epicentre d’activitat esportiva al Clot amb la final de la Lliga Elite Juvenil d’Hoquei en Línia que la Federació estatal de Patinatge ha concedit d’organitzar al Club Esportiu Barcelona Tsunamis.

La Lliga Elite Juvenil és de nivell estatal i hi participen els millors equips de l’estat espanyol. En les tres jornades finals d’aquest cap de setmana, al Clot es trobaran fins a 10 equips de Mallorca, les Canàries, Madrid, el País Basc, Galícia, Castella Lleó i Catalunya, que jugaran fins a 15 partits distribuïts en tres jornades. L’accés és lliure.

Dissabte 20/04
-Jornada 1, de 9 a 15.15 h
-Jornada 2, de 16 a 22.15 h

Diumenge 21/04
-Jornada 3, de 9 a 15.15 h

En total, uns 150 esportistes entre jugadors i jugadores i staff d’arreu de l’estat es trobaran a les instal·lacions del Clot de la Mel convidats per les famílies que formen els Tsunamis.

Els Tsunamis, la passió per l’esport

El Club Esportiu Barcelona Tsunamis el va fundar el 2004 un grup de pares i mares per tal de donar continuïtat a l’activitat d’hoquei línia iniciada pels nens i les nenes des dels primers cursos de primària de l’institut Icària.

El principal objectiu del club és donar a conèixer aquesta disciplina esportiva, un objectiu assolit amb molt d’èxit perquè vint anys després disposa de 13 equips que juguen en 15 competicions diferents. Actualment és el club de Catalunya amb més equips pre-benjamins i benjamins.

Els equips d’edats inferiors entrenen a l’institut Icària, i els d’edats superiors al Complex Esportiu Mpal. El Clot de la Mel, l’escenari habitual dels partits dels equips sènior femení i masculí, que actualment competeixen en la màxima categoria nacional. L’oportunitat d’organitzar una jornada de Lliga Nacional evidencia el valor d’una tasca social i esportiva conduïda amb solvència, disciplina i rigor.