Lectures d’estiu al parc del Centre del Poblenou

06/07/2022 - 10:38 h

cultura. Els i les intèrprets llegiran textos que tracten temes com l’amor, el matrimoni o el màrqueting, entre altres. L’accés és lliure.

Els i les intèrprets llegiran textos que tracten temes com l’amor, el matrimoni o el màrqueting, entre altres. L’accés és lliure.

En el marc del seu Obrador d’estiu, la Sala Beckett organitza unes sessions de lectures dramatitzades al parc del Centre del Poblenou de l’11 al 15 de juliol. L’entrada és gratuïta i no hi cal reserva.

La lectura dramatitzada és una fórmula de lectura oral on els i les intèrprets llegeixen el text d’una obra de teatre representant els personatges a través de la veu. A través d’aquesta experiència auditiva i cultural, el públic té la llibertat creativa d’imaginar la posada en escena que més li agradi.

Amor, matrimoni i altres assumptes menors
11, 12 i 13 de juliol, a les 18.30 h
Textos breus de nova creació. Un grup de joves autores i autores de diferents països han participat en un taller internacional impartit per la dramaturga Ella Hickson, que ha proposat com a tema per a la redacció dels textos: l’amor, el matrimoni i altres assumptes menors.

Entrevistes breus amb dones excepcionals
14 de juliol, a les 19 h
De Joan Yago. Cinc textos interpretats per cinc actrius que representen les vides d’una addicta, una model ucraïnesa, una consellera dels EUA, una enginyera transhumanista i una nena de sis anys.

La cadena del frío
15 de juliol, a les 19 h
De Yaiza Berrocal Guevara. L’obra, Premio Nacional Calderón de la Barca 2020, parla de la influència del màrqueting salvatge de productes alimentaris dels anys 90 en el desig de les persones, fins a la crisi del 2008.