Òpera en els comerços de proximitat de Sant Martí

17/11/2021 - 13:51 h

Comerç. La tercera edició del programa Òpera al Comerç arriba el 19 de novembre als establiments de Sant Martí de Provençals i el 21 de gener, als comerços del Poblenou.

La tercera edició del programa Òpera al Comerç arriba el 19 de novembre als establiments de Sant Martí de Provençals i el 21 de gener, als comerços del Poblenou.

Després de la suspensió l’any passat a causa de la situació sanitària, el programa Òpera al comerç es recupera aquesta tardor adaptat a les circumstàncies actuals per garantir un esdeveniment segur per a tothom. Amb aquesta iniciativa, es persegueixen diversos objectius: reforçar el vincle amb el comerç de proximitat, apropar el gènere líric al veïnat i impulsar nous talents musicals de casa nostra.

Divendres 19 de novembre, 10 establiments associats a Sant Martí Eix Comercial acolliran simultàniament l’actuació de 10 cantants de l’Òpera Jove de Catalunya, que interpretaran un ampli repertori de peces líriques. Divendres 21 de gener, serà el torn dels establiments de l’Eix Comercial Poblenou.

Entre els i les cantants participants, cal destacar les veus que en edicions anteriors van enamorar centenars de veïns i veïnes, passejants i turistes: les sopranos Charo Tris i Sara Bermúdez, el baríton Fernando Álvarez i el contratenor Sergio Monsalve, entre altres.

Totes les actuacions començaran de forma simultània a tots els establiments a les 17.30 h i conclouran a les 20.30 h, facilitant així al veïnat el passeig de botiga en botiga.

Més informació