Us informem que per tasques de millora en les infraestructures tecnològiques de l'Ajuntament de Barcelona, aquest cap de setmana la Seu Electrònica, Guia BCN, l'Oficina Virtual de Tràmits, el Servei d'Atenció en Línia al Ciutadà i l'Agenda 500 estaran fora de servei. També es poden veure afectats altres serveis d'aquest web.

L'horari previst d'aquesta actuació és des de dissabte, a les 15.00 hores, fins dilluns, a les 00.00 hores.

Disculpeu les molèsties que us puguem ocasionar.

Premi Jove de Còmic Sant Martí: vota les obres que més t’agradin!

12/11/2021 - 10:42 h

Joventut i feminismes. A partir del 15 i fins al 21 de novembre, pots donar el teu suport als teus còmics favorits a través del compte d’Instagram del Punt InfoJOVE de Sant Martí.

A partir del 15 i fins al 21 de novembre, pots donar el teu suport als teus còmics favorits a través del compte d’Instagram del Punt InfoJOVE de Sant Martí.

En l’edició d’enguany, s’han presentat 9 obres, 5 en la categoria A (fetes per joves de 16 a 25 anys) i 4 en la categoria B (realitzades per menors de 16 anys). Els còmics a concurs es poden consultar en el web del districte:

VI Premi Jove de Còmic Sant Martí – Obres presentades

Cada persona pot donar el seu suport a diverses obres de totes dues categories, sense límit de nombre. Només cal tenir un compte d’Instagram i votar els còmics a: @pijsantmarti

El resultat de la votació popular es donarà a conèixer en l’acte de lliurament del VI Premi Jove de Còmic Sant Martí, que se celebrarà dilluns 29 de novembre a les 18 h a la Biblioteca Camp de l’Arpa – Caterina Albert. La data coincideix amb el 25N, el Dia internacional per a l’eliminació de la violència vers les dones. Durant l’acte, també s’atorgaran els guardons del jurat professional.

Els premis del jurat consisteixen en còmics i novel·les gràfiques. A més, la persona guanyadora en la categoria A rebrà un premi en metàl·lic de 1.000 €; i la guanyadora en la categoria B, una tauleta gràfica. Els i les joves autores dels còmics premiats pel públic seran obsequiats amb un curs intensiu de còmic, a més d’un lot de còmics i novel·les gràfiques.

Per què aquest premi?

Aquest certamen, organitzat pel Districte de Sant Martí i la Regidoria de Feminismes, té com a finalitat sensibilitzar adolescents i joves sobre el fenomen de la violència masclista i implicar-los en la lluita per l’erradicació de les discriminacions de gènere i en la creació de nous imaginaris igualitaris no sexistes a través del llenguatge del còmic, en el marc de la cultura de la pau i la no violència.

Els còmics han de tenir com a finalitat denunciar el fenomen de la violència masclista i contribuir a la seva prevenció i erradicació, tot mostrant les desigualtats i discriminacions per raons de gènere.

El Concurs compta amb la col·laboració de l’Escola Joso – Centre de Còmic i arts visuals-, Norma Editorial i la Cooperativa Trama SCCL.